A hyaluronsav és az antioxidánsok csatája az öregedés ellen

hyaluronsav

A ráncok elleni küzdelem eddig vagy drasztikus beavatkozást vagy átmeneti megoldást jelentett, ami  kevés. Ha tartós eredményt szeretnél, úgy, ahogy az a szervezeted számára a legideálisabb, válaszd a MI-OX + HYALURON SZÉRUM kettős hatását.

A ráncok idő előtti kialakulásának általában két alapvető oka van: az egyik a szövetek súlyos vízvesztesége, a másik a sejteket károsító szabadgyökök jelenléte. Nem elég külön az egyik vagy másik probléma kiiktatása. Tartós és tökéletes megoldást csak a kétirányú védekezés hozhat.

Hyaluronsav – a legtermészetesebb ránctalanító

A hyaluronsav már nem ismeretlen azok számára, akik kozmetikai termékeket használnak, hiszen ma már szinte minden ránctalanító készítmény alapvető összetevője. Nem mindegy azonban a molekulasúlya, ami a felszívódását befolyásolja. Minél alacsonyabb ez az érték, annál jobban beépül a szövetekbe, és ott a vizet megkötve a bőrünket újra rugalmassá, feszessé varázsolja. A HYALURON SZÉRUM-ACAI-jal nemcsak tökéletes felszívódása révén képes megújítani a bőr szerkezetét, hanem az acai bogyó olaj-tartalma miatt a bőrsejtek védelmében és táplálásában is részt vesz.

Hatékony és tartós ránctalanításról azonban akkor beszélhetünk, ha nemcsak esztétikai szinten, kívülről, hanem belsőleg is meggátoljuk az öregedésért felelős tényezők  károsító hatását. Vagyis valódi megoldást csak olyan bőrápolás nyújthat, ami a sejteket is regenerálja.

Az antioxidánsok fiatalságunk védelmezői

Az első és legfontosabb feladat a sejtek működését károsító szabadgyökök semlegesítése, amely az antioxidánsok feladata. Antioxidánsok legnagyobb mennyiségben a piros gyümölcsökben találhatók. Ezek gyakorlatilag a legfontosabb vitaminok: az A-, C-,E vitamin, valamint a flavonoidok, a szelén és a Q10 koenzim. A legtöbbet ezekből az acai bogyó, az acerola, az áfonya és a kék szőlő magja tartalmaz. Magyarországon a MI-OX az első olyan készítmény, ami a legnagyobb antioxidáns tartalmú gyümölcsöket egyetlen termékben egyesítve, valóságos vitaminbombaként veszi fel a küzdelmet a ráncok kialakulásáért felelős szabadgyökök ellen. Megfelelő mennyiségben adagolva optimalizálja a sejtműködést az egész szervezetben, ezáltal egészséges életfunkciókat is garantál.

A MI-OX – HYALURON ARCSZÉRUM egyidejű alkalmazása visszafordítja az idő múlását!