EGYEDÜLÁLLÓ MÓDSZER – OLASZ MINŐSÉG

Látványos fogyás víz- és izomveszteség nélkül!

A Galileo diéta egy olyan fehérjealapú diéta, mely hatásosságát kiváló minőségű termékeinek és tudományosan kidolgozott programjának köszönheti. E két komponens eredményeképpen könnyedén elérhető és fenntartható a kívánt testsúly, koplalás és lemondások nélkül!

Karcsúsodni szeretne, ugyanakkor egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozna?

Velünk ez is lehetséges!

 

A Galileo diéta módszere:

A szénhidrát mennyiség csökkentésével a Galileo Diéta a szervezetet az “alternatív energiaforrások”‘, vagyis a lerakódott zsír felhasználására készteti. Fehérjealapú termékeinkkel emellett biztosítjuk azt a mennyiségű és összetételű fehérjét, melyet teljes mértékben hasznosítani tudunk, elkerülve így az izomtömegből történő súlyveszteséget és a koplalást. Táplálékkiegészítőink elősegítik a méregtelenítést, a megfelelő anyagcserét, és a diéta közbeni jó közérzetet is!

Különböző problémáink vannak, eltérő alkatunk, testsúlyunk, ízlésünk – három szakaszból felépülő, egyedülálló programunkkal, változatos mintaétrendünkkel és széleskörű termékválasztékunkkal EGYÉNRE SZABOTT diétát ajánlunk Önnek!

 

LÁTHATÓ ÉS MÉRHETŐ EREDMÉNYEK, SIKERES ÉS FENNTARTHATÓ FOGYÁS!

 

Miért egyedülálló a Galileo diéta?

  • Mert hatékony és tartós fogyást eredményez, ami a zsírfeleslegből és nem az izomtömegből történik.
  • Megfelelő mennyiségű és összetételű fehérjéket tartalmaz, mely egy kiegyensúlyozott fogyókúra alatt nélkülözhetetlenek.
  • Mintaétrendjével és programjával személyre szabható, változatos termékeivel egyéni ízlés szerint alakítható.
  • A diétás termékek egy pillanat alatt bárhol elkészíthetőek.
  • Adagonként külön tasakban találhatóak, így nem kell a kiméréssel, és praktikátlan nagy dobozokkal bajlódnia.
  • A diéta alatt is egészségesen táplálkozhat, garantált minőségű, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítményeinkkel.
  • Diéta alatt nassolna? A Galileo diétába ez is belefér! Termékeink között megtalálhatóak különböző ízesítésű joghurtok, édes italok, krémdesszertek, valamint édes és sós rágcsálnivalók azért, hogy Önnek a diéta alatt se kelljen a finomságokról lemondania!
  • A diéta hatásossága növelhető az általunk forgalmazott természetes alapanyagú étrend kiegészítőkkel!