Kiválasztó szervrendszer

kiválasztó szervrendszer

Szervezetünk az anyagcsere folyamatok során sokféle káros és felesleges anyagot termel, melynek eltávolítása a kiválasztó szervrendszer feladata. Ennek részei a vesék, a húgyvezeték, a húgyhólyag és a húgycső.

Naponta 180 liter szűrlet halad át a veséken. Ebből a víz, a szervezet számára nélkülözhetetlen szerves anyagok és ionok visszaszívódnak, míg a szükségtelen mennyiségű folyadék, a gyógyszerek maradványai, a szteroidok illetve egyéb adalék- és festékanyagok a vérből kiszűrődve a húgyvezetéken keresztül a húgyhólyagba  kerülnek. Az ide jutó folyadék a vizelet, melynek napi mennyisége 1-1,5 l normál esetben.

Ha nem fogyasztunk elegendő folyadékot ez a mennyiség csökken, a méreganyagok kiválasztása pedig nem folyamatos és kielégítő. Az így megrekedt salakanyagok és toxinok nemcsak kellemetlen tüneteket produkálnak( szájszag, cellulit, ödéma) de  komoly betegségek előidézői lehetnek.

Ezek jelentkezhetnek lokálisan- bőr problémák, székrekedés formájában,de érinthetik a teljes szervezetet is, ami általános levertséggel, alvászavarokkal, nehéz légzéssel, izom- és ízületi fájdalmakkal, keringési rendellenességgel vagy a fertőzések iránti fogékonysággal jár. Ha ezek közül a tünetek közül Önnél kettőnél több merül fel mindenképpen szüksége van a szervezete tehermentesítésére.

A sejtek tökéletes életfeltételeihez nélkülözhetetlen a méreganyagoktól mentes környezet. Ezek kimosását a testünkből  sok folyadék fogyasztással, gyógynövény készítményekkel, szaunázással, sok pihenéssel, oxigén dús levegőn való tartózkodással végezhetjük. A salaktalanításra szolgáló koncentrátumok alkalmazásával alaposabb és gyorsabb eredményt érhetünk el.

 

Általunk javasolt termékek:

  • Vero Drena
  • Vero Drena Plus