Mit kezdjek az igénybevett bőrömmel a téli sportok idején?

teli_sportok

A bőrünk állandó kapcsolatban van a külvilággal, így minden külső hatás egyből nyomot hagy rajta. Télen is fontos figyelmet szentelnünk bőrünknek, hiszen ilyenkor a karcoló hideggel kell felvennie a harcot. Milyen veszélyek leselkedhetnek ránk a téli sportok idején, és hogyan kezelhetjük őket megfelelően?

Egy izgalmas, 100%-ig nőnek szinte mindennapi feladata bőrét puhának és kellemes illatúnak tartania. Ez a mindennapi rituálé alapvetően azt kelti bennünk, hogy fontosak vagyunk önmagunk számára, így jól eső érzés teljesíteni ezt a feladatot.

Vagyunk egy páran, aktív pihenést űző nők, akik szeretnek síelni, kirándulni a havas hegyi tájakon, korcsolyázni a természetben, vagy csak egyszerűen élvezni a téli levegőt és a gyengéden melengető napsugarakat. Ezzel alapvetően nincs is semmi gond, egészen addig, míg fel vagyunk készülve a bőrünket ilyenkor érő extra igénybevételekre.

 

Védd arcbőrödet a téli sportok idején a natúr, arcra és dekoltázsra való, 30 faktor számú napvédő termékünkkel!

Síelés vagy snowboardozás alatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni az arcunkat érő napsütésről. Télen a nap ugyan nem teljes erejében ontja fényét, viszont a hópelyhek kristályos szerkezetéről visszaverődnek a sugarak. Így hatása összességében majdnem olyan, mintha a téli és havas üdülésünket valahol a Bahamák környékén töltenénk. Fontos tehát még télen is védeni bőrünket a leégéstől, hogy elkerüljük az égés okozta bőrproblémákat.

Sajnos későn érkezett a figyelmeztetés? Az utókezelésekre is van egy csodaszerünk, a Lenil – napozás utáni krém. Itt megtalálod!

Ha az arcbőrünk kipipálva, a gond nagy része már elhárítva. Azonban van még kettő, igen érzékeny testrészünk, mely szinte folyamatosan érintkezik a metsző hideggel télen, így ápolásra és védelemre szorulnak.

A hidegtől kicserepesedett, hámló ajkak nagy bosszúságot okozhatnak, kiváltképp, ha egy fontos találkozó vagy randevú előtt állunk. Kellemetlenségük mellett ráadásul kissé lehangoló és ápolatlan összképet nyújtanak. A másik fontos téli ápolnivaló a kézfej. Nők százai panaszkodnak, hogy télen kézfejük bőre kirepedezik, bevörösödik, és égetően fájdalmas a túlzott szárazsága.

Gondolj a kezedre és az ajkaidra is, hogy mindig puhák és érzékiek maradhassanak! Használd a téli sportok idején az Pracaxi – öregedésgátló kézkrémet és a Labbrastick ajakápolót!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.