Mitől Nő a nő?

Pár napja feltettük Nektek a nagy kérdést, amelyre minden nő szeretné tudni a választ:

 

Mitől nő a nő?

Rengetegen igyekeztetek megtalálni rá a megoldást, számtalan jó ötlet és értékes gondolat érkezett. Egyesek szerint a nő attól nő, hogy gyermeket szül, mások azt gondolják, hogy a nőt a megjelenése teszi, megint mások a lelki tulajdonságaik miatt tartja különbözőnek a két nemet.

 

A titokzatos nő

Mi is elgondolkoztunk a kérdésen, figyelembe véve a válaszaitokat, és arra jutottunk, hogy milliófélék vagyunk, számtalan különböző prioritással, ami nem jelenti azt, hogy az egyik fontosabb lenne a másiknál.

 

Mindenkinek mások a céljai, mások az elvárásai önmagával és másokkal szemben. Nem az tesz minket nővé, hogy mások mit gondolnak rólunk, vagy hogy egy elképzelt listából hányat tudunk kipipálni, ha saját tulajdonságainkra gondolunk. Nem a nagy mell vagy a kicsi, a széles csípő vagy a smink az, amitől igazi nők vagyunk. Még csak nem is a pasitól, aki mellettünk áll, vagy a testünk biológiai rendszerétől sorolhatjuk magunkat e csodálatos nem tagjai közé.

 

A válasz egyszerű: egy nő attól nő, mert ANNAK ÉRZI MAGÁT! A nők bonyolultak, izgalmasak, szeszélyesek, megismételhetetlenek. Az önbizalom, az elfogadás és a büszkeség az, aminek köszönhetjük azt az erőt és kisugárzást, ami minket jellemez.

 

Az igazi nő fantasztikus Valentin Napi ajándékokat érdemel!

Ez az izgalom és különbözőség a kapcsolatainkra is igaz! Ezért most fantasztikus meglepetésekkel készülünk Nektek Valentin Nap alkalmából: hamarosan megismerhetitek kedvezményes árú csomagjainkat, amelyekkel nem csak segítünk nektek a tökéletes ajándék kiválasztásában, hanem számos kényeztető szolgáltatást is nyerhettek! Kövessétek Facebook oldalunkat, hogy ne maradjatok le a meglepetésről!

 

A NaturaVivente pontosan tudja, milyen különbözőek a nők, mennyire másra van szüksége minden egyes vásárlójának. Felismertük, hogy a különbségek nem eltávolítanak, hanem összehoznak minket – ezért fontos számunkra, hogy minden egyes Nőnek azt nyújtsuk, ami az ő problémájára ad megoldást, amire neki van szüksége ahhoz, hogy tökéletes nőnek érezze magát.

 

Ne feledjétek:

20% önbizalom + 20% büszkeség + 20% elfogadás + 40% NaturaVivente = 100% nő!

 

Kellemes Valentin napot kívánunk minden egyes csodálatos, szeszélyes, izgalmas, misztikus, gyönyörű, ezerarcú nőnemű vásárlónknak!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.