Ismerd meg a NaturaViventét!

A NaturaVivente természetes, natúr és bio termékeket kínál Neked, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, ha a szépségápolásról, ha Rólad van szó. Kiemelkedő minőségű, hatékony termékeink kellemesebbé változtatják a hétköznapokat és egészségesebbé teszik az életet. A kizárólag nálunk elérhető női és férfi kozmetikumok, baba termékek, illatszerek, étrend- és táplálékkiegészítők a legfejlettebb technológiával készülnek a természet varázslatos összetevőiből.

 

Milyen termékeket kínálunk?

doBrasil kozmetikumok:

A Ravenna gyártólaboratórium több mint negyedszázada állítja elő természetes hatóanyagokra épülő, csúcsminőségű kozmetikumait. A minőségi termékek közül is kiemelkedő doBrasil termékcsalád az Amazonas menti esőerdők bioaktív hatóanyagainak páratlanul jótékony hatásait kínálja. Az őslakosok hagyományos módszerekkel gyűjtögetik a gyümölcsöket, magokat és gyógynövényeket, amelyek a laboratóriumban a fitokozmetika kiváló alkotóelemeivé válnak, és megbízhatóan, tudományos garanciák mellett ajándékoznak meg minket a szépséggel és a természet varázslatos harmóniájával. A termékcsaládban megtalálható a teljes testápoláshoz szükséges eszköztár: a testápolók, bőrápolók, a mindennapi tisztálkodás elngedhetetlen produktumai. 100% olasz, 100% minőség.

Galileo Diéta és Étrendkiegészítők:

A több mint 20 éves múltra visszatekintő itáliai Centro Medico Galileo a fitoterápiák egyik legjobbja a világon. Az egészséges táplálkozás területén végzett kutatások és a gyógynövények mélyreható megismerésével a vállalat tökéletes precizitással alkotta meg diétás termékeit és étrendkiegészítőit. A Galileo orvosainak és mérnökeinek elhivatottsága és tapasztalatai által képes a folyamatos innovációra, valamint arra, hogy a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak is megfelelő megoldásokkal álljon elő, és így bárkinek személyre szabottan ajánljon étrendkiegészítőt és diétás programot.

A NaturaVivente odafigyel az egészségedre!

A NaturaVivente termékei az egészségünk megőrzése érdekében garantálják a megbízható minőséget. Mind az étrendkiegészítők, mind a kozmetikai termékek alapanyagainak nagy része az érintetlen ökoszisztémájú brazíliai esőerdőkből származik, kőolajszármazékokat nem tartalmaznak, más vegyszerekkel és méreganyagokkal még nem terheltek. Az egyéb felhasznált növényi összetevők is biológiailag tiszta környezetből vagy termelésből származnak. A gyártás során az olasz laboratórium nem használ kémiai eljárásokat, a természetes eredetű olajok és vajak kizárólag mechanikai feldolgozási műveleteken mennek keresztül. Minden termék parabéntől, nikkeltől, kőolajszármazéktól és szintetikus anyagoktól mentes, állatkísérletek nélküli kutatómunka eredménye.

Bolygónk védelme:

A természet tisztelete mindannyiunk számára a jövő biztosítását jelenti. Natúrkozmetikai és étrend-kiegészítő termékeink előállításakor elsődleges az ökoszisztéma védelme, a biodiverzitás megőrzése, és a fenntartható fejlődés biztosítása.

A termékek funkcionális összetevői a brazíliai Amazonas menti esőerdőkben található gyümölcsökből, magvakból és gyantákból kerülnek kivonásra. Gyűjtésük a biodiverzitás maximális tiszteletben tartása mellett, kézi betakarítással történik, az őslakosok bevonásával. A biodiverzitás megőrzése, bolygónk ökoszisztémájának védelme, az őslakosok foglalkoztatása – mind hozzájárul a fenntartható fejlődés biztosításához.

A termékek előállítási folyamataiban is előtérbe kerülnek ezek a szempontok – a hatóanyagok kivonása során a növények nem kémiai kezelésen, hanem kizárólag mechanikai feldolgozási műveleteken (préselés, darálás) mennek keresztül. Minden termék parabéntől, nikkeltől és szintetikus anyagoktól mentes, állatkísérletek nélküli kutatómunka eredménye.

A doBrasil termékek csomagolóanyaga is természetbarát – FSC által tanúsított papír felhasználásával készül. Az FSC (Forest Stewardship Council – Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) egy non-profit szervezet, amely világszerte felelős erdőgazdálkodásra ösztönzi az embereket, és saját logójával tanúsítja, hogy a kartonpapír megújuló, és ökológiailag fenntartható erdőgazdálkodásból származik. (További információk: www.fsc.org)

Ide kattintva megismerheti termékeinket.